Tras as últimas dúas vitorias, o Obradoiro CAB Cenor recibía o pasado sábado as 20:00 horas no pavillón Lorenzo da Torre a un combativo EDM A Estrada, nun encontro marcado pola igualdade ata os últimos instantes.

O encontro comezaba con moi bo ritmo por parte dos locais, que lograban as primeiras diferenzas no que se asentaría a súa vitoria final. Pouco a pouco os visitantes ían encontrándose máis cómodos no encontro, apretando ao máximo o electrónico nuns últimos dez minutos no que o Obradoiro CAB Cenor baixou demasiado o seu nivel defensivo.

Sen embargo, grazas o bo traballo realizado durante o resto do encontro e a manter a calma nos últimos instantes, os obradoiristas certificaron a súa terceira vitoria consecutiva por un 50-44 final.

A próxima semana o Obradoiro CAB Cenor terá xornada de descanso antes de visitar no primeiro fin de semana de Decembro ao Porto do Son.